5 Jawatan Kosong (PNMB) Percetakan Nasional Malaysia Berhad Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong PNMB
Jawatan Kosong (PNMB) Percetakan Nasional Malaysia Berhad Disember 2014.

Tarikh tutup: 31 Disember 2014.

Sebegitu banyak perubahan telah berlaku terhadap PNMB semenjak penubuhan Percetakan Nasional Malaysia Berhad pada tahun sekitar 1888. Sejarahnya, Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) telah dikorporatkan pada tahun 1993, dan dimiliki sepenuhnya oleh Kementerian Kewangan. Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) memahami keperluan pelanggan-pelanggan mereka dan memberi khidmat kepada pelanggan dengan menggabungkan pelbagai perkhidmatan percetakan dalam bidang percetakan am, cetakan data boleh ubah, cetakan keselamatan dan pengimejan digital serta perkhidmatan rekabentuk dalaman. Semua perkhidmatan ini jalankan di bawah satu bumbung yang berkeluasan 83,000 kaki persegi.

(PNMB) Percetakan Nasional Malaysia mengalu-alukan permohonan daripada calon yang berumur 18 tahu ke atas, berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Sales Manager (contract)
02. Sales Consultant (contract)
03. Safe,health And Environment Manager
04. Sales Consultant-team Leader (contract)
05. Sales Consultant-team Leader (contract)

Cara memohon:

a) Borang permohonan boleh dimuaturun melalui pautan di bawah:


b) Sila klik pautan jawatan kosong PNMB yang di bawah untuk melihat maklumat lanjut yang diperlukan untuk setiap jawatan:

>> Iklan Jawatan Kosong PNMB

c) Ajukan surat permohonan, borang permohonan beserta 'resume' lengkap ke alamat berikut:

Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB),
Jalan Chan Sow Lin,
50554 Kuala Lumpur.
Tel: 03 - 9236 6888
Fax: 03 - 9236 6999
Emel     [email protected]P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 08/12/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!