8 Jawatan Kosong SME Bank Bulan Januari 2015

Kerja Kosong SME Bank

Jawatan Kosong SME Bank Januari 2015.

Tarikh tutup: 16 Januari 2015.

SME Bank adalah sebuah pembangunan kewangan institusi terunggul dalam menyediakan produk kewangan dan perkhidmatan kepada perusahaan kecil dan sederhana di Malaysia. Ditubuhkan pada 3hb Oktober 2005, SME Bank telah memainkan peranan penting dalam memastikan pembangunan yang berterusan dan pertumbuhan pesat masyarakat keusahawanan dengan menawarkan produk yang komprehensif dan perkhidmatan serta menutup hubungan rangkaian dengan rakan kongsi strategik.

SME Bank atau Bank Perusahaan Kecil & Sederhana Malaysia Berhad – memulakan fungsi baru pada 3 Oktober 2005 sebagai satu institusi kewangan pembangunan untuk memupuk dan memenuhi keperluan perusahaan kecil dan sederhana (PKS) yang unik. Sebagai sebuah kewangan pusat sehenti bertindak balas terhadap keperluan pertumbuhan pembiayaan dan perniagaan PKS di Malaysia, Bank melengkapi produk sedia ada dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh Bank-bank perdagangan melalui yang komprehensif dan bersepadu kewangan dan perniagaan khidmat nasihat. Peranan utama adalah untuk menyumbang ke arah pertumbuhan masyarakat keusahawanan yang lebih mantap di Malaysia. Sebuah anak syarikat milik penuh Bank Pembangunan Malaysia Berhad, Bank beroperasi melalui ibu pejabatnya di Kuala Lumpur dan 15 cawangan di seluruh negara.

SME Bank mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:

01. Manager – IT Security
02. Head, Audit Operations
03. Associate / Senior Associate, Relationship Management
04. Manager, Credit Approval
05. Head, Pre-Product Development
06. Head, Regional Credit Approval
07. Head, Business Development
08. SME Bank Graduate Trainee Program (SGTP)

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SME Bank ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Sila klik pautan jawatan kosong SME Bank di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

>> Jawatan Kosong SME Bank 2015

c) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong SME Bank melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!