8 Jawatan Kosong USIM Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong (USIM) Universiti Sains Islam Malaysia
Jawatan Kosong (USIM) Universiti Sains Islam Malaysia Disember 2014.

Tarikh tutup: 07 Disember 2014.

Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) atau dahulunya dikenali sebagai Universiti Kolej Islam Malaysia (KUIM) merupakan antara dua belas IPTA awam di Malaysia. Asalnya, KUIM diluluskan oleh Kabinet pada 11 Jun 1997 dan diumumkan pada 13 Mac 1998. KUIM telah memulakan operasinya pada Januari 2000 di alamat tingkat 5, Fakulti bangunan daripada Pengajian Islam, Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi. Pengambilan pertama bagi KUIM bermula pada 18 Jun 2000 kami lokasi sementara di Institut profesional Baitulmal (IPB), Kuala Lumpur. Pada bulan Januari 2002, KUIM telah berpindah ke sebuah kampus sementara yang satu lagi di Tower A dan B, Persiaran MPAJ, Pandan Indah, Kuala Lumpur. Pada masa ini, KUIM beroperasi secara berperingkat-peringkat di kampus tetap di Bandar Baru Nilai bermula 15 Julai 2005. KUIM akhirnya secara rasmi dinaikkan taraf kepada USIM pada 1 Februari 2007, selaras dengan matlamat kerajaan untuk meningkatkan pembangunan pendidikan tinggi ke peringkat antarabangsa.

Kini, (USIM) Universiti Sains Islam Malaysia beroperasi di Kampus tetapnya di Bandar Baru Nilai, Negeri Sembilan Darul Khusus. Sementara itu, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan dan Fakulti Pergigian pula beroperasi di Kampus Cawangan Pandan Indah, Kuala Lumpur.

Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) mempelawa warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ini dan yang berkelayakan untuk mengisi jawatan-jawatan kosong diiklankan seperti di bawah:

01. Pegawai Teknologi Maklumat F41
02. Juruteknologi Makmal Perubatan U29
03. Penolong Jurutera JA29
04. Penolong Pegawai Tadbir N27
05. Penolong Pegawai Sains C27
06. Pegawai Kebudayaan B27
07. Juruteknik Komputer FT17
08. Pembantu Makmal C17

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat menerusi laman web e-IRIS di bawah kelolaan USIM. Panduan permohonan dan maklumat terperinci mengenai jawatan di atas serta syarat-syarat kelayakan boleh diperolehi melalui laman web yang disebutkan. Ikuti pautan di bawah untuk ke e-IRIS:

>> Portal e-IRIS

b) Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan ini hendaklah dianggap 'tidak berjaya'.

d) Iklan asal jawatan kosong USIM ini boleh dicapai melalui pautan berikut:


c) Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi talian:

Not. Tel: 06-7988125 / 8114 / 8113.P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 09 Disember 2014 - 15 Januari 2015 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!