Jawatan Kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad
Jawatan Kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Disember 2014.

Tarikh tutup: 17 Disember 2014.

Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) atau Malayan Railways Limited merupakan pengendali kereta api utama di Semenanjung Malaysia. Sistem Kereta Api bermula pada era penjajahan British. Ia pertama kali dibina untuk mengangkut timah. Sebelum ini dikenali sebagai landasan keretapi Negeri-Negeri Melayu Bersekutu (FMSR) dan pentadbiran Kereta Api Tanah Melayu (MRA), Keretapi Tanah Melayu memperolehi nama baru pada tahun 1962. KTMB telah dikorporatkan pada tahun 1992, tetapi masih dimiliki sepenuhnya oleh Kerajaan Malaysia. Tambang adalah secara amnya munasabah, tetapi kekerapan perjalanan dan jaringan yang rendah antara bandar menyebabkan KTMB kurang berdaya saing dengan mod pengangkutan yang lain.

(KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad mempelawa permohonan daripada individu yang berumur 18 tahun ke atas, berminat, layak dan bersemangat untuk mengisi kekosongan ditawarkan di bawah:

01. Corporate Planning Executive

Cara memohon:

a) Iklan asal jawatan kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad di atas boleh dibaca semla melalui pautan di bawah (untuk melihat syarat kelayakan dan maklumat lanjut):

>>  Iklan jawatan kosong KTMB 2014

b) Permohonan hendaklah dibuat secara bertulis dengan menyatakan butir-butir peribadi, pengalaman, kelulusan beserta dengan salinan sijil yang berkaitan dan sampul surat beralamat sendiri yang bersetem. 'Resume lengkap' adalah amat digalakkan untuk disertakan. Permohonan yang lengkap hendaklah dihantar sebelum tarikh tutup iklan ke alamat seperti berikut:

GENERAL MANAGER
Talent Management and Organization Development
(Staff Planning Unit)
Keretapi Tanah Melayu Berhad
Jalan Sultan Hishamuddin
50621 Kuala Lumpur
Tel: 03-22631312 or 22631368P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 09 Disember 2014 - 15 Januari 2015 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!