Jawatan Kosong (MDKS) Majlis Daerah Kuala Selangor Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong (MDKS) Majlis Daerah Kuala Selangor
Jawatan Kosong Majlis Daerah Kuala Selangor Disember 2014.

Tarikh tutup: 14 Disember 2014.

Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS) ditubuhkan pada tahun 1978 melalui warta Undang-Undang Negeri Selangor 18/78.  Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS) adalah gabungan dari 5 majlis tempatan iaitu: Majlis Tempatan Kuala Selangor, Majlis Tempatan Tanjong Karang, Majlis Tempatan Batang Berjuntai ( Bestari Jaya ), Majlis Tempatan Ijok dan Majlis Tempatan Jeram.

Luas kawasan Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS) adalah 119,452.46 hektar manakala jumlah penduduk kawasan Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS) sehingga 2011 adalah 272,980  orang dan pegangan harta berkadar sehingga JANUARI 2013 adalah sebanyak 58,893 unit pegangan.

Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS) melalui iklan terbarunya mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara yang berkelayakan (keutamaan kepada rakyat negeri Selangor) dan berumur 18 tahun ke atas untuk mengisi kekosongan yang ditawarkan di bawah:

01. Penolong Pegawai Tadbir Gred N27

Cara memohon:

a) Iklan asal jawatan kosong Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS) termasuk kelayakan diperlukan dan untuk memulakan proses permohonan boleh dibuat dengan melayari pautan yang disediakan di bawah:


b) Permohonan adalah secara atas talian / online melalui portal rasmi Majlis Daerah Kuala Selangor.

c) Pemohon dikehendaki melampirkan resume lengkap dan komprehensif dalam format PDF.P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 09 Disember 2014 - 15 Januari 2015 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!