Jawatan Kosong (MPOB) Lembaga Minyak Sawit Malaysia Januari 2015.

Jawatan Kosong (MPOB) Lembaga Minyak Sawit Malaysia
Jawatan Kosong (MPOB) Lembaga Minyak Sawit Malaysia Januari 2015.

Tarikh tutup: 05 Januari 2015.

MPOB adalah sebuah agensi yang diamanahkan untuk berkhidmat kepada industri sawit negara. Peranan utamanya adalah untuk menggalakkan dan membangunkan objektif, dasar dan keutamaan untuk kesejahteraan industri minyak sawit Malaysia.

Ia ditubuhkan oleh Parlimen (Akta 582) dan ditubuhkan pada 1 Mei 2000, mengambil alih, menerusi penggabungan, fungsi minyak sawit Research Institute of Malaysia (PORIM) dan minyak sawit pendaftaran dan Pelesenan pihak berkuasa (PORLA). Setiap agensi tersebut masing-masing telah terlibat di dalam industri kelapa sawit selama lebih 20 tahun dan ia adalah untuk memberi perkhidmatan yang lebih berkesan juga untuk memberi fokus Nasional dan antarabangsa yang lebih besar kepada industri MPOB adalah dimulakan.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk berkhidmat di (MPOB) Lembaga Minyak Sawit Malaysia bagi jawatan-jawatan seperti berikut:

01. Pegawai Penyelidik

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dikemukakan dengan menggunakan Borang Secara Online yang boleh dilayari melalui link berikut:


b) Pemohon TIDAK PERLU MENGHANTAR salinan sijil-sijil/resume sehingga dihubungi untuk temuduga.

c) Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas TIGA (3) bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonannya tidak berjaya.

d) Iklan asal jawatan kosong MPOB ini boleh dibaca semula dengan mengikuti pautan yang disertakan di bawah:


e) Sebarang pertanyaan, sila berhubung terus dengan pihak MPOB dengan menggunakan emel di bawah:
Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!