Jawatan Kosong (NAFAS) Pertubuhan Peladang Kebangsaan Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong NAFAS
Jawatan Kosong (NAFAS) Pertubuhan Peladang Kebangsaan Disember 2014.

Tarikh tutup: 12 Disember 2014.

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS), menjadi satu organisasi yang ditubuhkan di bawah Akta 109 (1973). Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) berfungsi sebagai apex untuk badan bagi Semua organisasi petani di Malaysia dengan misi korporat untuk menjadi sebuah institusi negara yang menerajui aktiviti-aktiviti Pertubuhan Peladang sebagai sebuah entiti perniagaan yang sepenuhnya mampu ke arah kemakmuran Peladang dan industri pertanian. Sejajar dengan perniagaan pelan dan pengembangan program Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS), mereka menjemput permohonan daripada calon-calon yang sesuai dan berkelayakan untuk menyertai mereka.

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) mempelawa permohonan daripada calon yang berumur 18 tahun ke atas, berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 09 Disember 2014 - 15 Januari 2015 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!