Jawatan Kosong PPSPPA Januari 2015

Jawatan Kosong PPSPPA
Jawatan Kosong PPSPPA Januari 2015.

Tarikh tutup: 03 Januari 2015.

PPSPPA telah ditubuhkan di bawah Akta Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (Akta 673). Perbadanan secara rasminya telah ditubuhkan pada 1 Jun 2008 di bawah Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT).

Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (PPSPPA) ditubuhkan sebagai pelengkap dalam usaha menjayakan Dasar Pengurusan Sisa Pepejal Negara. Secara amnya, Dasar ini bertujuan untuk mewujudkan sistem pengurusan sisa pepejal yang lebih menyeluruh, bersepadu, kos efektif dan lestari yang dikehendaki oleh masyarakat yang mementingkan pemuliharaan alam sekitar dan kesejahteraan awam.

Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (PPSPPA) dengan ini mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas, berkelayakan dan berdisiplin kendiri yang tinggi untuk mengisi kekosongan jawatan di bawah:

01. Pembantu Operasi N11
Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat dengan mengisi borang permohonan yang boleh diperolehi melalui pautan di bawah:


b) Kelayakan diperlukan dan lain-lain maklumat boleh diperolehi melalui iklan asal jawatan kosong PPSPPA. Sila gunakan pautan yang diberikan di bawah:

>> Iklan jawatan kosong  PPSPPA

c) Sebarang pertanyaan boleh dikemukakan melalui:

KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF
PERBADANAN PENGURUSAN SISA PEPEJAL DAN PEMBERSIHAN AWAM
KEMENTERIAN KESEJAHTERAAN BANDAR, PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN
WISMA UOA PANTAI
TINGKAT MEZANINE,2,3 DAN 4
NO 11,JALAN PANTAI JAYA(JALAN 4/83A)
59200 KUALA LUMPUR
(u.p Bahagian Sumber Manusia)
TEL : 03-22459292
FAKS : 03-22459293


Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!