Jawatan Kosong SPA Perak Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong SPA Perak
Jawatan Kosong SPA Perak Disember 2014.

Tarikh tutup: 15 Disember 2014.

Perak ialah negeri yang aman dan indah, serta penuh peluang. Bersempadan dengan beberapa buah negeri-negeri lain, Negeri Perak menawarkan aneka keistimewaan dalam aspek ekonomi, pelancongan, infrastruktur dan lain-lain. Negeri Perak atau juga dikenali sebagai Perak Darul Ridzuan merupakan negeri yang kedua terbesar di Semenanjung Malaysia (selepas Pahang), dengan keluasan sejumlah 21,000 km persegi. Ia adalah salah satu daripada negeri yang membentuk Persekutuan Tanah Melayu (Malaysia).

Pemohon daripada rakyat negeri Perak akan diberi keutamaan. Sila kemaskinikan maklumat peribadi anda serta pilih lima (5) jawatan yang sesuai dengan kelayakan anda. Antara jawatan yang sedang diiklankan di SPA Perak ialah seperti di bawah:

01. Pegawai Tadbir Gred N41

Cara memohon:

a) Calon yang berkelayakan dan berminat hendaklah menggunakan borang permohonan yang boleh diperolehi melalui pautan di bawah:


b) Maklumat lanjut termasuk keperluan khas lain boleh dibaca melalui iklan asal yang boleh dimuaturun melalui link berikut:
P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 09 Disember 2014 - 15 Januari 2015 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!