Jawatan Kosong Stesen TV AlHijrah Bulan Disember 2014

Jawatan Kosong Stesen TV AlHijrah
Jawatan Kosong Stesen TV AlHijrah Disember 2014.

Tarikh tutup: 15 Disember 2014.

Pada 16hb September 2009, stesen televisyen Islami pertama di Malaysia, TV AlHijrah hadir sebagai penanda era baru dalam industri penyiaran di Malaysia. Tujuan utama penubuhan stesen televisyen islami ini ialah menyediakan sebuah platform untuk mendidik, menghibur dan menyatukan ummah. Kandungan televisyen islami ini sesuai untuk semua lapisan umur, bagi penonton Islam dan bukan Islam. Demografi utama disasarkan kepada golongan muda dan kumpulan penonton bawah 40 tahun.

AlHijrah Media Corporation pengendali stesen televisyen AlHijrah adalah sebuah syarikat jaminan Kerajaan Malaysia di bawah Menteri di Jabatan Perdana Menteri. Stesen televisyen AlHijrah menyajikan teknologi penyiaran yang canggih dengan menjadi Stesen TV Percuma yang berfungsi sepenuhnya dalam teknologi Digital dan Aplikasi Penyiaran Definisi Tinggi yang pertama di Malaysia.

Sebagai sebahagian daripada rancangan pengembangan syarikat, stesen TV AlHijrah sedang mencari calon-calon yang berumur 18 tahun ke atas, berkelayakan dan berbakat untuk menyertai pasukan TV AlHijrah dengan mengisi kekosongan jawatan diiklan seperti di bawah:

01. Eksekutif Media Baru ( Webmaster / Programmer )

Cara memohon:

a) Iklan asal jawatan kosong Stesen TV AlHijrah ini boleh dicapai melalui pautan yang dikongsikan di bawah:


b) Pemohon yang berminat hendaklah menghantar 'resume' lengkap mereka menyatakan gaji semasa dan dipohon bersama-sama dengan foto saiz pasport (tidak dikembalikan) kepada:

Jabatan Sumber Manusia
ALHIJRAH MEDIA CORPORATION (TV AlHijrah)
Kompleks Pusat Islam,
Jalan Perdana,
50480 Kuala Lumpur.
Tel : 03-22601600
Fax : 03-22601566
Website : www.tvalhijrah.com

b) Hanya pemohon yang menghantarkan dokumen yang lengkap sahaja akan dilayan.P/s: Khas untuk calon yang dipanggil ke sesi temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 09 Disember 2014 - 15 Januari 2015 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

1 comment:

  1. wah bagus ni.. stesen tv dengarnya ada yang nak kurangkan orang.. Alhijrah cari orang pula,. bagus

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!