11 Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Bulan Januari 2015

Jawatan Kosong Pos Malaysia
Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Januari 2015.

Tarikh tutup: 21 Januari 2015.

Pos Malaysia Berhad adalah sebuah syarikat perkhidmatan pos di Malaysia. Organisasi berkaitan kerajaan ini telah disusun semula pada tahun 1992 kerana Jabatan Perkhidmatan Pos atau Jabatan Perkhidmatan Pos Malaysia milik kerajaan telah dimasukkan ke dalam sebuah syarikat perniagaan.

Pos Malaysia menyediakan perkhidmatan pos dan berkaitan, logistik pengangkutan, percetakan dan selitan, kaunter koleksi dan perkhidmatan agensi pembayaran pelbagai transaksi kewangan seperti bayaran bil, kiriman wang, insurans dan unit amanah. Syarikat yang memegang konsesi yang eksklusif untuk menyediakan perkhidmatan mel melalui rangkaian yang lebih 850 cawangan dan pejabat pos mini di Malaysia.

Pos Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:

01. Call Centre Consultant (6 months)
02. Assistant Manager, Community
03. Executive, Social Media Customer Service Representative
04. Content Editor
05. Executive, Pricing & Costing
06. Executive, Legal, Secretarial & Regulatory Counsel
07. Manager, Social Service
08. Manager, Social Media
09. Business Development Executive
10. Assistant Regional Manager, PosLaju
11. Branch Manager, PosLaju

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pos Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Sila klik pautan jawatan kosong Pos Malaysia di bawah untuk melihat senarai penuh semua 11 jawatan yang ditawarkan beserta bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

>> Iklan jawatan kosong Pos Malaysia 2015

c) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Pos Malaysia Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!