13 Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures Januari 2015

Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures
Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures Januari 2015.

Tarikh tutup: 17 Januari 2015.

FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) menerajui perubahan dan transformasi perniagaan Kumpulan Felda kepada sebuah perbadanan multinasional yang bersepadu, dengan memberi tumpuan kepada sektor perniagaan tani. FELDA Global Ventures Holdings telah memacu 88 Syarikat yang aktif di bawahnya menjalankan pelbagai aktiviti seperti pelbagai tanaman perladangan, minyak & lemak, oleokimia, logistik dan perkhidmatan ke arah yang lebih tinggi.

Dengan operasinya termasuk di Amerika Syarikat, Kanada, China, Australia dan Timur Tengah, FELDA Global Ventures Holdings berhasrat untuk memperluaskan jangkauan dengan melabur, pengambilalihan dan usahasama yang strategik di seluruh rantaian nilai huluan dan hiliran.

FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) dengan ini mempelawa permohonan daripada individu yang berminat, berkelayakan dan komited memajukan masyarakat untuk menyertai organisasi mereka dengan mengisi kekosongan yang ditawarkan di bawah:

01. Penolong Pengurus Ladang
02. Senior Executive, It Pmo & Delivery Management
03. Executive, Finance, Asian Plantation Limited
04. Head Of Finance, Asian Plantation Limited
05. Executive, Ethics & Integrity Management
06. Ceo / President Director For Pt Felda Indo Rubber
07. Executive, Technical, Fgvp(m)sb
08. Chargeman A4
09. Eksekutif Chargeman (bo / B4)
10. Manager / Senior Manager, Field Workforce
11. Senior Manager, Unmanned Aerial Vehicle
12. Executive, Legal
13. Executive, Unmanned Aerial Vehicle (processing Data)

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Klik pautan jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya:

>> Iklan asal jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad

c) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!