3 Jawatan Kosong FAMA Bulan Januari 2015

Jawatan Kosong FAMA
Jawatan Kosong FAMA Januari 2015.

Tarikh tutup: 30 Januari 2015.

Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan atau dikenali sebagai FAMA ((Federal Agricultural Marketing Authority) ialah sebuah agensi pemasaran yang ditubuhkan di bawah Kementerian Pertanian dan industri asas tani.

FAMA telah ditubuhkan pada 30 September 1965 untuk memantau, menyelaras, mengawal dan membangunkan pemasaran produk Pertanian Malaysia, termasuk import dan eksport.

Produk-produk pertanian di bawah bidang perkhidmatan FAMA ialah: Sayur-sayuran, Buah-buahan, Bijirin dan herba serta Ternakan dan akuakultur.

FAMA dengan ini mempelawa permohonan daripada calon yang berkelayakan dan berminat untuk jawatan kosong yang diiklankan di bawah:

01. Penolong Pengurus (Kewangan) Gred P3
02. Jurumovan Gred K1
03. Jurujual Gred K2

Cara memohon:

a) Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong FAMA 2015 boleh memuat turun borang jawatan kosong FAMA yang boleh diperolehi melalui pautan di bawah:

>> Borang jawatan kosong FAMA 2015

b) Maklumat lanjut jawatan kosong FAMA 2015 ini boleh didapati dengan mengikuti pautan dikongsikan di bawah:

>> Iklan jawatan kosong FAMA 2015Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, statistik setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!