3 Jawatan Kosong (LADA) Lembaga Pembangunan Langkawi Januari 2015

Jawatan Kosong LADA
Jawatan Kosong (LADA) Lembaga Pembangunan Langkawi Januari 2015.

Tarikh tutup: 18 Januari 2015.

Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) ditubuhkan oleh Kerajaan Persekutuan untuk merancang, mempromosi dan melaksanakan pembangunan di Pulau Langkawi, Negeri Kedah. Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) secara rasminya ditubuhkan pada 15 Mac 1990 di menerusi Akta pembangunan Langkawi 1990 (Akta 423) dan diletakkan di bawah kuasa Kementerian Kewangan.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas, berkelayakan untuk mengisi jawatan di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) bagi jawatan diiklankan seperti di bawah:

01. Jurufotografi Gred B17 (1 Jawatan)
02. Pembantu Setiausaha Pejabat Gred N17 (1 Jawatan)
03. Pegawai Tadbir Gred N41 (1 Jawatan)

Cara memohon:

a) Borang permohonan yang telah siap diisi hendaklah disertakan dengan salinan sijil-sijil atau salinan keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang disyaratkan dan sekeping gambar terbaru berukuran passport, sijil kelahiran, surat berhenti sekolah dan lain-lain dokumen yang berkaitan. Borang permohonan boleh dimuaturun melalui pautan di bawah:

>> Borang permohonan LADA 2015

b) Setiap permohonan mestilah ditulis (NAMA JAWATAN YANG DIPOHON) di bahagian atas sebelah kiri sampul. Permohonan yang telah lengkap diisi dan ditandatangani hendaklah dikemukakan ke alamat seperti di bawah:

Ketua Pegawai Eksekutif
Lembaga Pembangunan Langkawi
Tingkat 3, Kompleks LADA
Jalan Persiaran Putra
07000 Kuah, Langkawi
KEDAH DARUL AMAN
(u.p. Bahagian Sumber Manusia dan Khidmat Pengurusan)

d) Iklan asal dan borang permohonan jawatan kosong Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) boleh diperolehi melalui pautan di bawah:


c) Sebarang pertanyaan lanjut bolehlah menghubungi Bahagian Sumber Manusia dan Khidmat Pengurusan di talian: 04-9667186 / 7187.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!