3 Jawatan Kosong (MIMA) Institut Maritim Malaysia Bulan Februari 2015

Jawatan Kosong (MIMA) Institut Maritim Malaysia
Jawatan Kosong (MIMA) Institut Maritim Malaysia Februari 2015.

Tarikh tutup: 15 Februari 2015.

Institut Maritim Malaysia (MIMA) merupakan sebuah Institut Penyelidikan dasar yang ditubuhkan oleh Kerajaan Malaysia untuk melihat ke dalam perkara-perkara yang berkaitan dengan kepentingan Malaysia di laut, dan untuk berkhidmat sebagai titik tumpuan negara bagi penyelidikan dalam sektor Maritim. Ditubuhkan pada tahun 1993, MIMA telah ditubuhkan di bawah Akta Syarikat 1965, sebagai sebuah syarikat terhad oleh jaminan dan tidak mempunyai modal saham, dengan sendiri Lembaga Pengarah.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk dipertimbangkan bagi mengisi kekosongan jawatan di Institut Maritim Malaysia (MIMA) seperti berikut:

01. Research Assistant (RA)
02. Fellow
03. Researchers

Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat hendaklah mengemukakan 'resume' yang terperinci, gaji semasa dan dijangka dan gambar terkini kepada:

Pengarah pentadbiran dan kewangan
Institut Maritim Malaysia
Unit B-06-08, Megan Avenue II
No. 12 Jalan Yap Kwan Seng
50450 Kuala Lumpur
Telefon: (603) 2161 2960
Telefaks: (603) 2161 4035Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, statistik setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!