3 Jawatan Kosong (PPJ) Perbadanan Putrajaya Bulan Januari 2015

Jawatan Kosong (PPJ) Perbadanan Putrajaya
Jawatan Kosong (PPJ) Perbadanan Putrajaya Bulan Januari 2015.

Tarikh tutup: Tidak dimaklumkan.

Perbadanan Putrajaya / Perbadanan Putrajaya (PPJ) telah ditubuhkan di bawah Perbadanan Putrajaya 1995 (Akta 536) untuk tujuan mengurus dan mentadbir Wilayah Persekutuan Putrajaya. Perbadanan Putrajaya juga dipertanggungjawabkan dengan fungsi pihak berkuasa tempatan dan pihak berkuasa perancang tempatan oleh pelbagai arahan dan pemberitahuan, iaitu:

-Wilayah Persekutuan perintah Putrajaya (pengubahsuaian Akta Kerajaan Tempatan 1976) 2002
-Wilayah Persekutuan perintah Putrajaya (pengubahsuaian jalan, Parit dan bangunan Akta 1974) 2002
-Wilayah Persekutuan perintah Putrajaya (pengubahsuaian bandar Akta Perancangan dan Desa 1976) 2010

Bagi memenuhi aspirasi untuk menjadi produk pelancongan yang terbaik di Putrajaya, Marina Putrajaya Sdn. Bhd. (MPSB) yang merupakan Anak Syarikat Perbadanan Putrajaya (PPj) yang menguruskan Cruise Tasik Putrajaya dan Marina Putrajaya, sedang mencari calon-calon yang berdedikasi, kreatif dan berinovasi untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:

01. Cruise Guide
02. Pengendali Bot
03. Juruteknik

Cara memohon:

a) Kepada calon yang berminat, sila kemukakan sebarang pertanyaan mengenai jawatan kosong di Marina Putrajaya ini kepada Cik Siti Aisyah (Bahagian Sumber Manusia) ditalian 03-8881 0832.

b) Atau emel di alamat berikut:
Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!