3 Jawatan Kosong SHRDC Bulan Februari 2015

Jawatan Kosong SHRDC
Jawatan Kosong (SHRDC) Selangor Human Resource Development Centre Februari 2015.

Tarikh tutup: 06 Februari 2015.

Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) adalah sebuah sebuah pusat pengajian yang ditubuhkan pada Februari 1992 melalui perkongsian pintar antara kerajaan dan sektor swasta dengan tujuan untuk memperbaiki sumber manusia di Malaysia.

Objektif utama SHRDC ini adalah untuk membangunkan bakat bertaraf dunia melalui perubahan dan inovasi yang membawa kepada positif memberi kesan peningkatan prestasi dan garis bawah syarikat-syarikat dan menjadi mercu tanda sebagai Pusat utama di Malaysia bagi pembelajaran berasaskan kompetensi.

SHRDC dengan ini mempelawa calon yang berminat dan berkelayakan untuk menyertai mereka dengan mengisi mana-mana jawatan kosong yang bersesuaian di bawah:

01. Apprenticeship Trainee – Industrial Skills Enhancement Program
02. Technical Trainer
03. Trainee – Semiconductor Test & Assembly SCT

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda. 'Resume' komprehensif hendaklah dilamprkan bersama:

>> Jawatan kosong SHRDC 2015Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, statistik setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!