3 Jawatan Kosong SIRIM Bulan Januari 2015

Jawatan Kosong SIRIM
Jawatan Kosong SIRIM Januari 2015.

Tarikh tutup: 16 Januari 2015.

Pada tahun 1964, Kerajaan Malaysia mengarahkan Menteri Perdagangan dan industri untuk membuat kajian bagi mewujudkan organisasi Standard Kebangsaan. Ini adalah sebagai tindak balas kepada keperluan mendesak untuk mengamalkan prinsip penstandardan selaras Malaysia mempercepatkan pembangunan perindustrian.

Hasilnya, institusi piawaian Malaysia (SIM) pada mulanya ditubuhkan sebagai sebuah Jabatan Kerajaan di bawah Kementerian Perdagangan dan industri pada awal 1966. Pada Oktober 1966, Akta Standard No: 76, 1966 diluluskan di Parlimen membuat SIM badan Standard Kebangsaan. SIM adalah ditadbir oleh Majlis standard. Akta Standard menyediakan Majlis Standard dengan kuasa bebas untuk pengisytiharan standard dan pengeluaran lesen mark pensijilan.

SIRIM Berhad pada ketika ini sedang mencari calon-calon yang berbakat, berminat dan komited dengan tugas untuk mengisi kekosongan yang sedang ditawarkan seperti berikut:

01. Juruteknik – Facilities Management Centre (Hulu Selangor)
02. Metrologist – National Metrology Laboratory (Sepang, Selangor)
03. Juruteknik (2 Vacancy) (Sirim Standards Technology Sdn Bhd )

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SIRIM Berhad ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal SIRIM Careers sahaja.

b) Untuk memulakan proses permohonan dan melihat kelayakan diperlukan untuk jawatan kosong di atas yang anda berminat, sila ikuti pautan di bawah:


c) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong SIRIM, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, statistik setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!