3 Jawatan Kosong SIRIM QAS Bulan Januari 2015

Jawatan Kosong SIRIM
Jawatan Kosong SIRIM QAS Januari 2015.

Tarikh tutup: 23 Januari 2015.

SIRIM QAS International Sdn. Bhd. adalah peneraju pensijilan, pemeriksaan dan ujian badan Malaysia. Selepas lebih tiga dekad memberikan pensijilan, pemeriksaan dan ujian Perkhidmatan di bawah SIRIM Berhad, SIRIM QAS International telah ditubuhkan sebagai sebuah anak syarikat milik penuh Kumpulan SIRIM pada Mac 1997. Hari ini, pelanggan-pelanggan tempatan dan antarabangsa dari Keratan rentas luas ekonomi telah kami calon pilihan bagi pensijilan, pemeriksaan dan pengujian keperluan mereka.

Syarikat-syarikat yang ingin menunjukkan pematuhan terhadap keperluan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa telah menemui penyelesaian yang ideal mereka dalam skim pensijilan SIRIM QAS International. Menjadi rakan rangkaian pensijilan Antarabangsa (IQNet), Sijil sistem pengurusan kami diiktiraf secara meluas di seluruh dunia, menambah nilai kepada produk dan perkhidmatan anda dan memberi anda akses kepada pasaran dunia. Pelanggan boleh juga bergantung kepada penyelesaian sehenti dan kualiti perkhidmatan untuk melindungi kepentingan pelanggan mereka dan alam sekitar kami.

SIRIM QAS pada ketika ini sedang mencari calon-calon yang berbakat, berminat dan komited dengan tugas untuk mengisi kekosongan yang sedang ditawarkan seperti berikut:

01. AUDITOR - FOOD, AGRICULTURE & FORESTRY SECTION
02. Auditor – Mechanical & Automotive Section
03. Certification Executive

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SIRIM Berhad ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal Jobstreet sahaja.

c) Untuk memulakan proses permohonan dan melihat kelayakan diperlukan untuk jawatan kosong di atas yang anda berminat, sila ikuti pautan di bawah:


b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong SIRIM, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal kerjaya tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!