3 Jawatan Kosong SPAD Bulan Februari 2015

Jawatan Kosong Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat
Jawatan Kosong (SPAD) Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat Februari 2015.

Tarikh tutup: 04 Februari 2015.

Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD) telah ditubuhkan secara rasmi pada 3 Jun 2010. Penubuhan ini berikutan kelulusan Akta Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat 2010 oleh Parlimen pada Mei 2010. SPAD telah mendapat kuasa penuh pada 31 Januari 2011 dengan pewartaan Akta pengangkutan awam tanah 2010. SPAD, yang terletak di bawah bidang kuasa Perdana Menteri, membawa fungsi merangka dasar, merancang dan mengawal semua aspek kereta api, bas dan perkhidmatan teksi serta perkhidmatan berasaskan jalan dan rel di bawah satu bumbung. SPAD juga mempunyai kuasa penguatkuasaan dengan kerjasama yang erat dengan agensi penguatkuasaan lain seperti Polis Diraja Malaysia dan Jabatan Pengangkutan Jalan.

SPAD mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan ditawarkan di bawah:

01. Special Officer to CEO
02. IT Application Manager
03. Deputy General Manager, Rail

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SPAD ini hendaklah dilakukan secara atas talian / online menerusi portal kerjaya Jobstreet.

b) Sila ikuti pautan di bawah untuk melihat iklan penuh setiap jawatan kosong SPAD yang disenaraikan di atas:

>> Jawatan kosong SPAD 2015

c) Anda perlu mendaftarkan akaun pengguna sekiranya pertama kali menggunakan portal kerjaya tersebut sebelum dibenarkan membuat permohonan secara online. Pengguna sedia ada boleh login dan meneruskan proses permohonan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, statistik setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!