7 Jawatan kosong (MAHB) Malaysia Airports Bulan Januari 2015 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

7 Jawatan kosong (MAHB) Malaysia Airports Bulan Januari 2015

Jawatan Kosong (MAHB) Malaysia Airports
Jawatan kosong (MAHB) Malaysia Airports Januari 2015.

Tarikh tutup: 19 Januari 2015.

(MAHB) Malaysia Airports Berhad telah ditubuhkan pada tahun 1991 apabila Parlimen Malaysia meluluskan rang undang-undang untuk memisahkan di Jabatan bagi penerbangan awam (DCA) kepada dua entiti dengan lingkungan tanggungjawab yang berbeza. DCA masih badan di Lapangan Terbang dan industri penerbangan di Malaysia manakala entiti baru diwujudkan, Malaysia Airports Berhad adalah memberi tumpuan kepada operasi, pengurusan dan penyelenggaraan Lapangan Terbang. Pada November 1992, Malaysia Airports Berhad telah dilesenkan oleh Menteri Pengangkutan Malaysia untuk menjalankan fungsinya sebagai pengendali Lapangan Terbang.

MAHB mempelawa rakyat Malaysia yang berkelayakan dan penuh berminat untuk menyertai mereka dengan memohon bagi mana-mana jawatan kosong yang sedang diiklankan di bawah:

01. Admin / Operations Officer – Operations (Landside/Carpark) Kota Kinabalu
02. Admin / Operations Officer – Operations (Landside/Carpark) Kuching
03. Admin/Operations Officer – Flight Operations Management
04. Account Officer – General Ledger
05. Admin/Operations Assistant – Free Commercial Zone (Billing)
06. Senior Executive – Corporate Communication (Brand and Communication)
07. Technician (Contract) 

Cara memohon:
a) Permohonan jawatan kosong (MAHB) Malaysia Airports ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Sila klik nama jawatan kosong (MAHB) Malaysia Airports di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

>> Jawatan kosong MAHB 2015

c) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (MAHB) Malaysia Airports melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!