8 Jawatan Kosong UiTM Perak Bulan Januari 2015

Jawatan Kosong UiTM Perak
Jawatan Kosong UiTM Perak Januari 2015.

Tarikh tutup: 05 Januari 2015.

Universiti Teknologi MARA (Perak) ditubuhkan dengan kerjasama Kerajaan Negeri Perak dan dibuka secara rasmi pada tahun 1985 di Bandar Baru Seri Manjung.

Kampus adalah kini terletak di Bandar Seri Iskandar, Daerah Perak Tengah dan keluasan kira-kira 392.36 ekar. Universiti telah memulakan operasinya pada 1 Januari 1999. Kampus ini terletak strategik di Ipoh-Lumut jalan raya utama, yang menyediakan akses terus ke Ipoh dan Lumut.

Kampus ini telah membina asrama baru bagi pelajar dan mampu menampung maksimum pelajar 8000. Pada masa ini, terdapat 9665 pelajar sepenuh masa dalam program 30 dan 418 pelajar separuh masa di tujuh program, dengan pensyarah 539 sepenuh masa dan 359 pentadbiran dan kakitangan sokongan.

Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan tetap/kontrak bagi jawatan lantikan/kenaikan pangkat di Universiti Teknologi MARA (Perak), Kampus Seri Iskandar/Kampus Tapah bagi memenuhi Wawasan 2020 Negara untuk jawatan yang diiklankan di bawah:

01. Pegawai Kesatria (kontrak) S41
02. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29
03. Penolong Pegawai Sains (kontrak) C27
04. Penolong Pegawai Kesatria (kontrak) S27
05. Penolong Akauntan W27
06. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam (imam) S27
07. Pembantu Tadbir (kewangan) W17
08. Pembantu Awam H11

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat di dalam Borang Perjawatan Universiti Teknologi MARA.

b) Borang dan syarat-syarat permohonan boleh diperoleh dengan melayari laman sesawang UiTM (Perak) di www.perak.uitm.edu.my atau boleh diperoleh di Bahagian Pentadbiran, Universiti Teknologi MARA (Perak), Kampus Seri Iskandar.

c) Sila kemukakan permohonan anda ke alamat:

TIMBALAN PENDAFTAR KANAN
BAHAGIAN PENTADBIRAN
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (PERAK)
KAMPUS SERI ISKANDAR
32610 BANDAR SERI ISKANDAR
PERAK DARUL RIDZUAN
No Tel : +(605)-374 2044/2042

d) Borang boleh diperolehi melalui pautan di bawah:


e) Iklan asal jawatan kosong UiTM Perak boleh dibaca melalaui pautan berikut:
Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, tahun ini setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!