Jawatan Kosong (IKM) Institut Kimia Malaysia Bulan Februari 2015

Jawatan Kosong (IKM) Institut Kimia Malaysia
Jawatan Kosong (IKM) Institut Kimia Malaysia Februari 2015.

Tarikh tutup: 11 Februari 2015.

Institut Kimia Malaysia (IKM), atau Institut Kimia Malaysia, merupakan sebuah organisasi profesional saintifik yang diperbadankan di bawah Akta ahli kimia 1975 di bawah bidang kuasa Kementerian Sains, teknologi dan Inovasi (MOSTI). Dirasmikan pada 8 April 1967 dengan ahli-ahli pengasas 3,500, IKM adalah berdaftar dengan Akta Pertubuhan 1966 pada 13 Oktober 1967. Institut telah diperbadankan di bawah Akta ahli kimia 1975 pada 1 November 1977 dengan peruntukan-peruntukan yang berikut: Untuk mengawal selia amalan kimia di Malaysia, Untuk mewakili profesion kimia di Malaysia dan Untuk meningkatkan kesedaran dan penghargaan dan kemajuan kimia di Malaysia.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk dipertimbangkan bagi mengisi kekosongan jawatan di Institut Kimia Malaysia seperti berikut:

01. Accountant / Finance Officer

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Institut Kimia Malaysia (IKM) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Klik pautan jawatan kosong Institut Kimia Malaysia (IKM) di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya:

>> Iklan asal jawatan kosong Institut Kimia Malaysia (IKM)

c) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Institut Kimia Malaysia (IKM) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, statistik setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!