Jawatan Kosong Negeri Perak Bulan Januari 2015

Jawatan Kosong Negeri Perak
Jawatan Kosong Pentadbiran Negeri Perak Januari 2015.

Tarikh tutup: 31 Januari 2015.

Perak adalah negeri yang aman dan indah, dan penuh peluang. Bersempadan dengan beberapa buah negeri-negeri lain, Negeri Perak menawarkan pelbagai keistimewaan dalam aspek ekonomi, pelancongan, infrastruktur dan lain-lain. Negeri Perak atau juga dikenali sebagai Perak Darul Ridzuan merupakan negeri yang kedua terbesar di Semenanjung Malaysia (selepas Pahang), dengan berkeluasan 21,000 km persegi. Ia adalah salah satu daripada negeri yang membentuk Persekutuan Tanah Melayu.

Bahagian Pentadbiran Awam Negeri Perak dengan sukacita mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut:

01. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred F29

Cara memohon:

a) Iklan asal dan borang permohonan jawatan kosong Pentadbiran Negeri Perak boleh diperolehi melalui pautan di bawah:


b) Keutamaan akan diberikan kepada Anak Perak dan yang memiliki pengalaman pekerjaan yang berkaitan. Jika sekiranya pemohon dilahirkan di luar Negeri Perak sila sertakan salinan Kad Pengenalan Bapa pemohon.

c) Calon-calon yang berminat boleh mengemukakan Borang permohonan berserta salinan Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Resume, Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), Sijil-sijil berkaitan dengan jawatan dan sekeping gambar berukuran passport ke alamat seperti di bawah:

Setiausaha Bahagian
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia,
Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perak,
Aras 3, Bangunan Perak Darul Ridzuan,
30000 Ipoh, Perak Darul Ridzuan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!