Jawatan Kosong TNB Bulan Januari 2015

Jawatan Kosong TNB
Jawatan Kosong TNB Januari 2015.

Tarikh tutup: 09 Januari 2015.

Menjanakan negara untuk lebih satu dekad, Tenaga Nasional Berhad (TNB) adalah syarikat utiliti elektrik terbesar di Malaysia dengan anggaran RM74.1 bilion nilai aset. Komited untuk memberikan perkhidmatan cemerlang, syarikat kami tersenarai di Papan Utama Bursa Malaysia dan menggunakan kira-kira 30,000 kakitangan untuk berkhidmat asas pelanggan lebih dari tujuh juta di Semenanjung Malaysia dan Sabah semalam, TNB terus menerajui usaha dalam memupuk pertumbuhan ekonomi & pembangunan sosial dalam negara.

TNB mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Skim Latihan 1Malaysia – Industri Bekalan Elektrik (SL1M-IBE)

Cara memohon:

a) Iklan asal jawatan kosong TNB ini boleh dicapai melalui pautan yang berikut:


b) Calon-calon yang berminat yang memenuhi syarat-syarat di atas adalah dipelawa untuk memohon secara dalam talian. Sila layari http://emadis.tnb.com.my atau http://emadis.hq.tnb.com.my/emadis/ atau www.tnb.com.my >> kerjaya >> eMadis dan fillin semua maklumat yang diperlukan.

c) Permohonan yang tidak lengkap atau tidak menyertakan salinan 'resume' tidak akan dilayan.

d) Permohonan mesti menghubungi pihak TNB sebelum 09 Disember 2015. Hanya calon-calon yang disenaraipendek akan dihubungi.

e) Sebarang pertanyaan atau bantuan, sila contact03-2296 6191 (En. Yusuf) / 03-2296 6660 (Pn. Jayenthi) /03-2296 6488 (Pn. Muzaleeza)Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!