3 Jawatan Kosong JPPH Bulan Mac 2015

Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta
Jawatan Kosong Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta Mac 2015.

Tarikh tutup: 31 Mac 2015.

Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta (JPPH) berada di bawah Kementerian Kewangan Malaysia. Ia bermula sebagai Bahagian Penilaian di Perbendaharaan Malaysia pada 1 Jun 1957. Pada masa ini, JPPH mempunyai kakitangan seramai 2,101 yang mana 260 daripadanya merupakan penilai profesional. Fungsi dan aktiviti Jabatan diperkembangkan untuk memenuhi keperluan kepakaran yang berkaitan dengan industri hartatanah di Malaysia.

Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta (JPPH) diketuai oleh Ketua Pengarah Penilaian di mana fungsi dan tugasnya termaktub di bawah Akta Penilai, Pentaksir dan Ejen Harta Tanah 1981(Akta 242). Akta tersebut juga memperuntukkan bahawa Ketua Pengarah Penilaian adalah dilantik sebagai Presiden Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Harta Tanah, Malaysia.

Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta mempersilakan individu yang berminat, layak dan sesuai untuk memohon beberapa jawatan kosong yang diiklankan di bawah:

01. Pegawai Penilaian W41

Cara memohon:

a) Permohonan adalah secara online dengan melayari laman sesawangan Jobs Malaysia di pautan berikut:


b) Hanya calon yang layak tapisan sahaja yang akan dihubungi semula untuk ditemuduga.

c) Sila cetak borang permohona untuk simpanan, jika layak ditemuduga, anda akan dikehendaki membawa bersama borang permohonan ini. Cetak dan lengkapkan dan sertakan sekali Salinan sijil, kad pengenalan, sijil berhenti sekolah, sijil kelahiran dan gambar ukuran passport. Muatutun melalui pautan ini:
Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, statistik setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!