5 Jawatan Kosong PETRONAS Bulan Mei 2015

Jawatan Kosong PETRONAS
Jawatan Kosong PETRONAS Mei 2015.

Tarikh tutup: 08 Mei 2015.

PETRONAS telah diilhamkan pada 17 Ogos 1974 sebagai syarikat cali gali minyak negara Malaysia, dengan keseluruhan pemilikan dan kawalan sumber-sumber petroleum dalam negara. Ia bermula dari itu tumbuh dari semata-mata sebagai Pengurus dan pengawal selia sektor huluan di Malaysia ke dalam bersepadu minyak dan gas corporation. PETRONAS turut disenaraikan di FORTUNE Global 500 ® syarikat-syarikat terbesar di dunia.

PETRONAS mempelawa permohonan daripada mereka yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Manager (Health, Safety & Environment)
02. Manager (Electrical)
03. Manager (Instrument)
04. Manager (Laboratory)
05. Manager (Mechanical)

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong PETRONAS ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong PETRONAS melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan jawatan kosong PETRONAS di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

>> Jawatan Kosong PETRONAS Mei 2015Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga Separa Perubatan! Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir ke temuduga Separa Perubatan melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!