6 Jawatan Kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya Bulan April 2015

Jawatan Kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya
Jawatan Kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya April 2015.

Tarikh tutup: 26 April 2015.

Pada 5 Ogos 1968 yang menjemukan University Malaya Medical Centre (UMMC) ini telah dirasmikan oleh Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agung, Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agung Tuanku Ismail Nasarudin Shah Ibni Alharmahum Sultan Zainal Abidin. Dengan Moto, “ Ilmu Punca Kemajuan ” (ilmu adalah kunci kepada kejayaan) dan UMMC dan Fakulti Perubatan terus berusaha untuk keupayaan hidup ini ideal. Universiti Malaya Medical Centre (UMMC) adalah salah satu pertubuhan di Kementerian Pengajian Tinggi. Objektif utama UMMC adalah Perkhidmatan Kesihatan, pembelajaran dan penyelidikan.

Pusat Perubatan Universiti Malaya mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:

01. Jurutera (Awam) Gred J41
02. Pegawai Pemulihan Perubatan Gred U41 (Pertuturan)
03. Penolong Pegawai Keselamatan Gred KP27
04. Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi) Gred N17
05. Pembantu Operasi Gred N11
06. Pembantu Perawatan Kesihatan U11

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya SPJ PPUM.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya melalui portal kerjaya SPJ PPUM adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sekiranya ada yang sesuai dengan kelayakan anda, sila ke laman utama SPJ PPUM melalui pautan di bawah untuk melihat kelayakan lain diperlukan dan memulakan proses permohonan anda. Semoga berjaya.
Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga Separa Perubatan! Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir ke temuduga Separa Perubatan melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!