5 Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Julai 2015

Jawatan Kosong BSN
Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Julai 2015.

Tarikh tutup: 11 - 18 Julai 2015.

Bank Simpanan Nasional (BSN) telah berkembang dengan begitu pesat semenjak bank ini ditubuhkan sebagai sebuah badan berkanun di bawah Kementerian Kewangan pada tahun 1974. Sehingga ke hari ini, BSN dikatakan memiliki pelanggan seramai 9 juta orang dan mempunyai lebih 6,000 orang pekerja melalui 390 cawangan di seluruh negara.

Bank Simpanan Nasional (BSN) mengalu-alukan calon untuk membuat permohonan, daripada warganegara yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan. Sertailah organisasi mereka melalui jawatan diiklankan seperti yang disenaraikan di bawah:

01. Personal Loan Specialist (Government / Private)
02. Unit Trust Specialist (UTS)
03. Mortgage Specialist
04. Insurance Specialist - Nationwide
05. Accounts cum Administrative Assistant

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

>> Iklan jawatan kosong BSN 2015Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

3 comments:

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!