6 Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum Berhad Bulan Julai 2015

Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum
Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum Berhad Julai 2015.


Tarikh tutup: 05 - 25 Julai 2015.

SapuraKencana Petroleum Berhad, sebuah syarikat minyak bersepadu kelima terbesar dunia. SapuraKencana Petroleum Berhad juga turut terlibat dalam sektor perolehan, pembinaan, pemasangan & pentauliahan (EPCIC) penyedia perkhidmatan. Di samping itu juga, SapuraKencana Petroleum Berhad menyediakan perkhidmatan lengkap EPCIC. Kumpulan SapuraKencana Petroleum Berhad juga menawarkan penyelesaian bersepadu dalam pembangunan & pengeluaran, penggerudian, Perkhidmatan Marin serta operasi & penyelenggaraan. Dengan modal pasaran semasa sebanyak RM10 bilion (USD3.3 bilion), SapuraKencana Petroleum dan sekumpulan pekerja terdiri daripada 9000 bakat multinasional dan berkemahiran di seluruh dunia. Sehingga kini, kedudukan SapuraKencana Petroleum Berhad di peringkat global meliputi rantau Asia Pasifik, India, Afrika, Russia, Amerika Selatan dan Jepun.

SapuraKencana Petroleum Berhad mempelawa calon daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang di senaraikan berikut:

01. Legal Manager
02. Procurement Executive
03. Manager, Group Accounts & Statutory Reporting
04. Senior Executive, Corporate Communication
05. Executive, Corporate Treasury
06. Executive Corporate Internal Audit

Cara memohon:

a) Permohonan untuk jawatan kosong SapuraKencana Petroleum Berhad ini adalah secara atas talian atau online sahaja (melalui portal jobstreet).

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong SapuraKencana Petroleum Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login ke akaun mereka untuk meneruskan proses permohonan online anda.

c) Sila pautan jawatan kosong SapuraKencana Petroleum di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda. Diucapkan selamat mencuba:

>>  Jawatan kosong SapuraKencana Petroleum Bhd 2015Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, statistik setakat September 2014 ada lebih 1 juta permohonan diterima SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!