2 Jawatan Kosong EXIM Bank Bulan April 2016

EXIM Bank
Jawatan Kosong EXIM Bank Bulan April 2016.

Tarikh tutup: 14 April 2016.

EXIM Bank (Eksport-Import Bank of Malaysia) telah dipilih oleh majalah Asia HR sebagai salah satu penerima anugerah 'Best Employers to Work for in Asia 2013'. Indeks penglibatan pekerja EXIM Bank adalah lebih tinggi berbanding lain-lain institusi kewangan. EXIM Bank percaya dalam keseimbangan kerja-kehidupan.

EXIM Bank, Bank Eksport-Import Malaysia Berhad adalah institusi kewangan terkemuka yang menyediakan pembiayaan untuk menggalakkan pertumbuhan IKS di luar negara dan mengembangkan eksport barangan mereka dan perkhidmatan projek luar negara dan perdagangan antarabangsa. Selaras dengan penstrukturan semula organisasi dan perkembangan yang pesat dalam kemudahan pinjaman dan insurans, EXIM Bank mencari calon-calon berkelayakan yang bersikap dinamik dan sesuai untuk jawatan kosong di bawah:Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong EXIM Bank ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong EXIM Bank melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan jawatan kosong EXIM Bank di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!