4 Kerja Kosong (UMP) Universiti Malaysia Pahang April 2016

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP)
Kerja Kosong (UMP) Universiti Malaysia Pahang April 2016.

Tarikh tutup: 04 April 2016.

UMP pada mulanya dikenali sebagai Universiti Teknologi Malaysia Pahang. Ia memulakan operasi di sebuah kampus yang terletak di Bandar Indera Mahkota, Kuantan pada tahun 1999. Berdasarkan arahan dari Kementerian Pelajaran, UTM-KCP telah diambil-alih dan dijadikan kampus sementara untuk KUKTEM pada 01 Mei 2002.  Bermula sesi akademik 2002/2003 dengan pengambilan seramai 307 orang pelajar pada 30 Mei 2002. Lima tahun kemudian, KUKTEM telah ditukar nama kepada Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkuatkuasa dari 01 Februari 2007.

Universiti Malaysia Pahang (UMP) mempelawa permohonan daripada Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas, berkelayakan, berminat dan berintegriti tinggi untuk mengisi kekosongan kerja seperti yang diiklankan di bawah:

1. Pegawai Psikologi S41
2. Penyelia Asrama
3. Pembantu Belia dan Sukan S17
4. Pembantu Operasi N11

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat secara Online dengan mengisi maklumat pemohon di laman web rasmi UMP iaitu: www.ump.edu.my. Calon diwajibkan mencetak Surat Pengesahan Permohonan Online (Selepas tamat mengisi butiran permohonan melalui web rasmi UMP). Permohonan yang tidak dibuat secara Online melalui laman web rasmi UMP tidak akan dilayan.

b) Sila nyatakan jawatan yang dimohon di penjuru kiri muka hadapan sampul surat. Permohonan yang lengkap berserta dengan salinan-salinan sijil akademik dan lain-lain dokumen berkaitan hendaklah dihantar kepada :

BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
JABATAN PENDAFTAR
UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG,
26600 PEKAN,
PAHANG DARUL MAKMUR.
(U/P : UNIT PELANTIKAN)

c) Permohonan jawatan kosong Universiti Malaysia Pahang ini hendaklah menggunakan sistem online melalui pautan di bawah:


d) Maklumat terperinci mengenai jawatan dan syarat-syarat kelayakan untuk memohon jawatan di atas boleh diperolehi melalui pautan di bawah:Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!