Kerja Kosong Aquakimia Sdn Bhd Bulan April 2016

Kerja Kosong Aqua Kimia Sdn Bhd April 2016
Kerja Kosong Aquakimia Sdn Bhd April 2016

Tarikh tutup permohonan: 10 April 2016

Syarikat Aquakimia Sdn Bhd adalah sebuah syarikat kejuruteraan yang mengkhusus dalam reka bentuk turnkey dan pembinaan Air, penyelesaian Alam Sekitar dan bekalan Kimia untuk Industri dan Perbandaran. Sejak kebelakangan ini, Aquakimia adalah pemaju projek Aset karbon untuk mengurangkan pelepasan karbon dan juga untuk menjana kredit karbon. Ditubuhkan pada tahun 1989 oleh sekumpulan jurutera dan kini berpangkalan di fasiliti fabrikasi di Subang Jaya, Malaysia.

Aquakimia menyediakan solusi kejuruteraan bertaraf dunia yang membawa kepada pasaran di seluruh dunia. Aquakimia telah berkembang dengan ketara dan mendapat reputasi untuk inovasi, pengurusan program yang dipercayai dan penyelesaian yang kos efektif dan menyediakan perkhidmatan profesional yang berkomitmen.

1. Project Engineer- Selangor - Subang Jaya

Syarat dan Kelayakan:

a. Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Sijil Profesional, Diploma, Ijazah Sarjana Muda, Ijazah Sarjana, Ijazah Profesional, Kejuruteraan (Industrial), Kejuruteraan (Mekanikal), Kejuruteraan (Mekatronik / Electromechanical) atau setara.

b. Menguasai Bahasa Malaysia, Bahasa Cina dan Bahasa Inggeris.

c.Sekurang-kurangnya 1 tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk kerja ini.

d. Pemohon mestilah bersedia untuk bekerja di Subang Jaya.

e.Junior Eksekutif pengkhususan Kejuruteraan - Mechanical / Automotive atau setaraf adalah diutamakan.

f. Agresif dan bermotivasi.

g. Latihan akan diberikan kepada calon yang berjaya.

h. Calon-calon mestilah bersedia untuk dihantar sama ada di dalam atau ke luar negara.

i. Calon mestilah mempunyai pengangkutan sendiri.

j. Mahir dalam AutoCad.

k. Pemohon hendaklah warganegara Malaysia.

AQUAKIMIA SDN BHD (188890-P)
Lot 803 Jalan Subang 5
Taman Perindustrian Subang
47610 Subang Jaya
Selangor, Malaysia

Tel : 60-3-56332688
Fax : 60-3-56365948

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Aquakimia Sdn Bhd ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Aquakimia Sdn Bhd melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong Aquakimia Sdn Bhd  di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

>> Iklan Asal Aquakimia Sdn Bhd 2016Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!