10 Kerja Kosong PERODUA April 2016.

Kerja Kosong PERODUA April 2016.
Kerja Kosong PERODUA April 2016.

Tarikh tutup: 21 April - 31 April 2016.

Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (PERODUA), ditubuhkan pada tahun 1993. PERODUA merupakan sebuah syarikat usaha sama antara rakan kongsi Malaysia dan Jepun. PERODUA memulakan operasi pada tahun 1994 dan Perodua Kancil yang pernah begitu popular diperkenalkan kepada pasaran Malaysia pada bulan Ogos tahun yang sama. PERODUA menawarkan kerjaya yang pelbagai bagi mereka yang mempunyai kemampuan, keinginan dan berdedikasi untuk berjaya.

Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (PERODUA) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk kerja kosong yang diiklankan seperti di bawah:

1. Technical Assistant
2. Technical Assistant (Kontrak)
3. Administration Assistant (Sementara)
4. Admin Assistant (Sementara)
5. Pembantu Alat Ganti
6. Technical Assistant - Technical Service
7. Executive
8. Operator (Kontrak)
9. Technician (Welding)
10. Mekanik/ Pembantu Mekanik/Perantis Mekanik (Pengambilan Julai)

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong PERODUA ini hendaklah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya PERODUA Careers.

b) Pemohon kali pertama untuk kerja kosong PERODUA melalui portal kerjaya PERODUA Careers adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sekiranya ada yang sesuai dengan kelayakan anda, sila ke laman utama PERODUA Careers melalui pautan di bawah untuk  mendaftarkan akaun permohonan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda. Semoga berjaya.

>> Portal PERODUA Careers


Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!