12 Kerja Kosong PETRONAS ICT April 2016

Jawatan Kosong PETRONAS ICT
Kerja Kosong PETRONAS ICT April 2016.

Tarikh tutup: 14 April -  29 April 2016.

PETRONAS ICT Sdn Bhd (dahulu dikenali sebagai iPerintis Sdn. Bhd) telah ditubuhkan pada tahun 2000. PETRONAS ICT Sdn Bhd adalah subsidiari milik penuh Petroliam Nasinal Berhad (PETRONAS), syarikat petroleum Malaysia yang bersepadu sepenuhnya. PETRONAS ICT Sdn Bhd merupakan penyokong teknologi digital kepada PETRONAS sehingga menjadi syarikat multinasional minyak dan gas pilihan utama di dunia. Wargakerja multinasional lebih daripada 1400 orang menyampaikan misi-kritikal, inovatif dan selamat. Solusi ICT dalam PETRONAS di 65 negara, membekalkan pekerjaan lebih 49 000 orang di seluruh dunia. PETRONAS ICT merekabentuk, membina, menggunakan dan menyelenggara infrastruktur dan perisian untuk menyokong PETRONAS menjalankan perniagaan tempatan dan global.

Kini PETRONAS ICT mencari pasukan yang terdiri daripada individu-individu yang berbakat dengan pelbagai latar belakang dan keupayaan untuk mengisi kerja kosong yang ditawarkan di bawah.

01. Executive, Tender Management
02. Senior Manager, Category Management
03. Executive, Information Security
04. Senior Solution Developer (.Net)
05. Executive, Service Desk Operations
06. Senior Manager, ICT Strategy and Architecture
07. Senior Manager, Programme Delivery Management
08. Executive, Contract Management
09. Executive, Application Support
10. Manager, Content Management
11. Senior Executive, Application Support
12. Executive, Project Support Services

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong PETRONAS ICT ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Sila klik pautan di atas untuk melihat kerja kosong PETRONAS ICT serta bidang tugas dan kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

c) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong PETRONAS ICT melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, statistik setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!