13 Kerja kosong (MAHB) Malaysia Airports Bulan Mei 2016

Kerja kosong (MAHB) Malaysia Airports
Kerja kosong (MAHB) Malaysia Airports Bulan Mei 2016.

Tarikh tutup: Antara 01 hingga 05 Mei 2016.

(MAHB) Malaysia Airports Berhad telah ditubuhkan pada tahun 1991. Parlimen Malaysia meluluskan rang undang-undang untuk memisahkan Jabatan penerbangan awam (DCA) kepada dua entiti dengan lingkungan tanggungjawab yang berbeza. DCA masih badan di Lapangan Terbang dan industri penerbangan di Malaysia manakala entiti baru diwujudkan, Malaysia Airports Berhad adalah memberi tumpuan kepada operasi, pengurusan dan penyelenggaraan Lapangan Terbang. Pada November 1992, Malaysia Airports Berhad telah dilesenkan oleh Menteri Pengangkutan Malaysia untuk menjalankan fungsinya sebagai pengendali Lapangan Terbang.

MAHB mempelawa rakyat Malaysia yang berkelayakan dan penuh berminat untuk menyertai mereka dengan memohon bagi mana-mana kerja kosong yang sedang diiklankan di bawah:

01. Polis Bantuan Malaysia Airports (Aviation Security)
02. Manager - Airline Marketing (Industry Relations and Charter Development)
03. Manager – Overseas Ventures (Legal Advisory)
04. Manager - Corporate Quality Management
05. Senior Manager - Regulatory Affairs
06. Senior Manager - Internal Audit
07. Senior Manager - Human Resource (Talent & Development)
08. Manager - Finance (Corporate Finance & Business Advisory)
09. Senior Manager - Land Development (Business Development - MICE)
10. Manager - Land Development (Business Development - MICE)
11. Manager - Land Development (Business Development - Cargo)
12. Senior Manager - Overseas Ventures (Investment)
13. Manager - Overseas Ventures (Investment)

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong (MAHB) Malaysia Airports ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Sila klik nama kerja kosong (MAHB) Malaysia Airports di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

>> Jawatan kosong MAHB 2016

c) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong (MAHB) Malaysia Airports melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1++ Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!