13 Kerja Kosong Pejabat Tanah dan Galian Johor April 2016.

Kerja Kosong Pejabat Tanah dan Galian Johor April 2016
Kerja Kosong Pejabat Tanah dan Galian Johor April 2016.

Tarikh tutup: 14 April 2016.

Pejabat Tanah dan Galian Johor telah ditubuhkan berdasarkan Undang-Undang Tubuh Johor 1985, Perlembagaan Persekutuan, Enakmen Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Johor Bil. 4 Tahun 1959 dan Kanun Tanah Negara 1965. Pejabat Tanah dan Galian Johor pernah ditempatkan di Bangunan Pejabat-pejabat Kerajaan Negeri Johor di Jalan Bukit Timbalan Johor Bahru yang dikenali sebagai Bangunan Sultan Ibrahim.

Kini, Pejabat Tanah dan Galian Johor telah berpindah ke Bangunan Dato' Mohamad Salleh Perang, Kota Iskandar dimana Kerajaan Johor telah menyediakan prasarana Pusat Pentadbiran Kerajaan Negeri yang baru iaitu Nusajaya.

Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas, berkelayakan untuk mengisi kerja kosong yang diiklankan seperti di bawah:

1. Pembantu Tadbir (P/O) N17 - 9 kekosongan
2. Penolong Pegawai Tanah NT27 - 2 kekosongan
3. Pembantu Awam H11 - 1 kekosongan
4. Pemandu Kenderaan H11 - 1 kekosongan

Cara memohon:

a) Borang permohonan hendaklah diisi dengan tulisan tangan pemohon sendiri.

b) Borang yang telah siap diisi hendaklah disertakan dengan salinan sijil-sijil atau dokumen sokongan yang berkaitan yang telah disahkan. Borang permohonan boleh dimuaturun melalui pautan di bawah:

>> Borang permohonan Pejabat Tanah dan Galian Johor

c) Setiap permohonan mestilah ditulis (NAMA JAWATAN YANG DIPOHON) di bahagian atas sampul surat. Permohonan yang telah lengkap diisi dan ditandatangani hendaklah dikemukakan ke alamat seperti di bawah:

PENGARAH TANAH DAN GALIAN JOHOR
PEJABAT PENGARAH TANAH DAN GALIAN JOHOR
ARAS 3, BGN DATO' MOHAMAD SALLEH PERANG,
KOTA ISKANDAR,
79576 ISKANDAR PUTERI,
JOHOR.

d) Iklan asal jawatan kosong Pejabat Tanah dan Galian Johor boleh diperolehi melalui pautan di bawah:


e) Borang yang tidak lengkap akan menjejaskan permohonan. 


Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!