14 Kerja Kosong Agrobank Mei 2016.

Kerja Kosong Agrobank Mei 2016.
Kerja Kosong Agrobank Mei 2016.

Tarikh tutup: 4 Mei - 19 Mei 2016.

Agrobank, suatu masa dahulu dikenali sebagai Bank Pertanian Malaysia. Bank ini merupakan sebuah institusi yang menyediakan perkhidmatan kewangan yang holistik dan kemudahan perbankan seperti aktiviti simpanan, Perbankan Perkhidmatan, kemudahan pinjaman, perlindungan insurans dan khidmat nasihat. Ia adalah sebuah-berkaitan-Syarikat Kerajaan (GLC) di bawah ini Menteri daripada kewangan diperbadankan (MFI) dengan 176 cawangan di 14 negeri dalam Malaysia (pada 25 Oktober 2011). Memberi tumpuan kepada pertanian, bank pembiayaan sektor pertanian adalah didorong oleh dasar yang ditetapkan oleh Kementerian Pertanian dan industri berasaskan pertanian.

Agrobank mengalu-alukan permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti yang disenaraikan di bawah:

1. Executive, Credit Policy & Framework
2. Section Head, ATMC (Electronic Banking Department)
3. Executive (AGROAgent Nationwide)
4. Section Head, Credit Rating / Modelling
5. Executive, Direct Sales Team (Personal Financing)
6. Unit Head, ID Management
7. Unit Head, Delivery Channel
8. Unit Head, Operation & Method
9. Unit Head, IT Quality Assurance
10. Executive, Credit Guarantee Unit (CGU)
11. Section Head, Policy, Documentation & Market Risk Governance
12. Executive, Credit Recovery (Nationwide)
13. Section Head, Market Analytics & Organisational Strategy
14. Head, Procurement & Asset Management Department

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Agrobank ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Sila klik pautan kerja kosong Agrobank di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

>> Kerja Kosong AgroBank 2016

c) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Agrobank melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!