19 Kerja Kosong AmBank Mei 2016.

Kerja Kosong AmBank Mei 2016.
Kerja Kosong AmBank Mei 2016.

Tarikh tutup: 1 Mei - 26 Mei 2016.

Sejak penubuhannya pada tahun 1975, Kumpulan AmBank telah muncul sebagai kumpulan perbankan terkemuka di Malaysia menawarkan pelbagai perkhidmatan kewangan untuk pelbagai pelanggan dalam memenuhi kedua-dua mereka strategik dan kewangan matlamat. Perkhidmatan kami termasuk perbankan pelaburan, perbankan Perniagaan, perbankan runcit, Perbendaharaan & pasaran perniagaan, broker, insurans, Tabung pengurusan perbankan luar pesisir, niaga hadapan dan opsyen dagangan.

Permohonan adalah dipelawa daripada calon yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan kerja di AmBank Berhad seperti diiklankan di bawah:

01. Senior Exec / Assistant Manager / Manager-Transaction Banking, Trade Utilization
02. SENIOR MANAGER, LEGAL COUNSEL
03. AmGraduate Programme
04. Sales Associate Cards - Sarawak
05. Sales Associate Cards - Outer Central
06. Auto Finance -Marketing Sales
07. SENIOR EXECUTIVE, FINANCE SYSTEMS & MIS - PROJECTS
08. Senior Manager, Company Secretarial
09. Sales Associate : Central
10. Personal Banker : Damansara Utama
11. Head, AmSignature Priority Banking (Vice President)
12. Zone Manager
13. Assistant Manager, Markets Risk Reporting
14. Manager, Quantitative Analyst
15. Sales Associate : Northern
16. ASSISTANT MANAGER, TAXATION, GROUP TAX, GROUP FINANCE
17. Junior Relationship Manager - AmSPB Northern
18. SENIOR EXECUTIVE, AML / CFT TRANSACTION MONITORING & REGULATORY REPORTING
19. Senior Executive HR Systems Support

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong AmBank ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong AmBank melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong AmBank di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan bagi kesemua jawatan yang ditawarkan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.
Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!