2 Kerja Kosong Berjaya Hotels and Resorts Bulan Mei 2016.

Kerja Kosong Berjaya Hotels and Resorts Bulan Mei 2016.
Kerja Kosong Berjaya Hotels and Resorts Bulan Mei 2016.

Tarikh tutup: 4 Mei - 15 Mei 2016.

Berjaya Hotels and Resorts ialah syarikat di bawah naungan Berjaya Corporation Group of Companies. Menguruskan hartanah di pulau-pulau eksotik seperti Tioman, Langkawi dan Redang sehingga hotel-hotel terkemukanya di Kuala Lumpur, Johor Bahru dan Pulau Pinang. Berjaya Hotels and Resorts kini meluaskan cabang perniagaan perhotelan dan resort sehingga peringkat antarabangsa di Filipina, Kepulauan Seychelles, Sri Lanka, London dan Vietnam.
Berjaya Hotels and Resorts dengan sukacitanya mempelawa calon yang berkelayakan, tulus, komited dan sesuai untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan berikut:

1. Accounts Executive (based in Redang Island)
2. Accounts Assistant

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Berjaya Hotels and Resorts ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Berjaya Hotels and Resorts melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong Berjaya Hotels and Resorts di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.


Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.


Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!