2 Kerja Kosong Columbia Asia Group Bulan Mei 2016.

Kerja Kosong Columbia Asia Group Bulan Mei 2016.

Kerja Kosong Columbia Asia Group Bulan Mei 2016.

Tarikh tutup: 4 Mei - 11 Mei 2016.

Columbia Asia ialah sebuah syarikat penjagaan kesihatan swasta antarabangsa yang diperbadankan di Malaysia pada tahun 1996. Hospitalnya yang pertama di Sarawak pada tahun 1997. Kini, Columbia Asia menawarkan kemudahan perubatan 28 (kemudahan rawatan hospital/klinik/pakar) di seluruh Asia dengan 11 di Malaysia. Columbia Asia Sdn Bhd adalah 30% dimiliki oleh Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) dan 70% oleh sebuah tabung berpangkalan di Amerika Syarikat, Antarabangsa Columbia Amerika Syarikat LLC (ICU), yang terdiri daripada pelabur individu dan 150 institusi.
Columbia Asia menawarkan perkhidmatan perubatan secara optimum, cekap, mudah, kos efektif  dan dengan harga yang berpatutan melalui hospital-hospital dan klinik, kemudahan-kemudahan moden serta doktor-doktor terlatih dan jururawat, hospital ini terletak di kawasan perumahan, membuat kesihatan peribadi yang berkualiti yang lebih mudah didapati dan cekap untuk pesakit. Teknologi perubatan baru mengurangkan tahap rawatan invasif, mengurangkan tempoh penginapan hospital. Oleh yang demikian, objektifnya adalah untuk menyediakan komuniti berkesan dalam penjagaan dan perawatan kesihatan pada nilai yang sangat baik, dan menjadi pilihan bagi keluarga dan perniagaan.

Columbia Asia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk kerja kosong yang diiklankan seperti berikut:

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Columbia Asia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Sila klik pautan kerja kosong Columbia Asia di setiap kerja untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

c) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Columbia Asia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!