2 Kerja Kosong Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) April 2016

Kerja Kosong Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM)
Kerja Kosong Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) April 2016

Tarikh tutup permohonan: 20 - 21 April 2016.

Persatuan Bola Sepak Malaysia merupakan badan pentadbiran bagi bola sepak di Malaysia dimana ia memberi Malaysia peluang untuk bermain bola sepak dari peringkat belia untuk pertandingan elit, termasuk Kejohanan FIFA dan AFC serta Sukan Olimpik. Bagi merealisasikan visi FAM dalam penyertaan dalam Piala Dunia, FAM kini sedang mencari individu yang sesuai dengan pengalaman yang berkaitan untuk menyertai bahagian teknikal seperti yang dinyatakan di bawah.

Mereka yang terpilih akan bertanggungjawab untuk membangunkan, melaksanakan dan memupuk semua program FAM yang berkaitan dengan pendidikan jurulatih serta melahirkan tenaga pengajar jurulatih berlesen.

Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) berbesar hati untuk mempelawa individu yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan kerja seperti di bawah:

Cara Memohon:

a. Individu yang berminat untuk mengisi kerja kosong FAM ini boleh melayari pautan yang disediakan di atas untuk melihat senarai tugas, syarat dan kelayakan yang diperlukan.

b. Permohonan kerja kosong FAM ini adalah dengan menghantar cover letter, resume yang lengkap dan padat, salinan sijil-sijil kelayakan atau dokumen yang berkaitan serta gambar berukuran pasport ke email: [email protected] atau poskan ke alamat berikut :

General Secretary,
Football Association of Malaysia,
Wisma FAM, Jalan SS5A/9,
47301 Petaling Jaya, Selangor.

c. Hanya calon yang disenarai pendek akan dihubungi.

Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!