2 Kerja Kosong PETRONAS ICT Mei 2016.

Kerja Kosong PETRONAS ICT Mei 2016.
Kerja Kosong PETRONAS ICT Mei 2016.

Tarikh tutup: 14 Mei -  22 Mei 2016.

PETRONAS ICT Sdn Bhd (dahulu dikenali sebagai iPerintis Sdn. Bhd) telah ditubuhkan pada tahun 2000. PETRONAS ICT Sdn Bhd adalah subsidiari milik penuh Petroliam Nasinal Berhad (PETRONAS), syarikat petroleum Malaysia yang bersepadu sepenuhnya. PETRONAS ICT Sdn Bhd merupakan penyokong teknologi digital kepada PETRONAS sehingga menjadi syarikat multinasional minyak dan gas pilihan utama di dunia. Wargakerja multinasional lebih daripada 1400 orang menyampaikan misi-kritikal, inovatif dan selamat. Solusi ICT dalam PETRONAS di 65 negara, membekalkan pekerjaan lebih 49 000 orang di seluruh dunia. PETRONAS ICT merekabentuk, membina, menggunakan dan menyelenggara infrastruktur dan perisian untuk menyokong PETRONAS menjalankan perniagaan tempatan dan global.

Kini PETRONAS ICT mencari pasukan yang terdiri daripada individu-individu yang berbakat dengan pelbagai latar belakang dan keupayaan untuk mengisi kerja kosong yang ditawarkan di bawah.

1. Manager, Internal Communications
2. Senior Executive, Change Management (non-technical)


Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong PETRONAS ICT ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Sila klik pautan di atas untuk melihat kerja kosong PETRONAS ICT serta bidang tugas dan kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

c) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong PETRONAS ICT melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!