2 Kerja Kosong SME Bank April 2016.

Kerja Kosong SME Bank April 2016.

Kerja Kosong SME Bank April 2016.

Tarikh tutup: 22 April - 28 April 2016.

SME Bank adalah sebuah pembangunan kewangan institusi terunggul dalam menyediakan produk kewangan dan perkhidmatan kepada perusahaan kecil dan sederhana di Malaysia. Ditubuhkan pada 3hb Oktober 2005, SME Bank telah memainkan usaha penting dalam memastikan pembangunan yang berterusan dan pertumbuhan pesat masyarakat keusahawanan dengan menawarkan produk yang komprehensif dan perkhidmatan serta merangkumi hubungan rangkaian dengan rakan kongsi strategik.

SME Bank atau Bank Perusahaan Kecil dan Sederhana Malaysia Berhad beroperasi pada 3 Oktober 2005 sebagai satu institusi kewangan pembangunan untuk memupuk dan memenuhi keperluan perusahaan kecil dan sederhana (PKS) yang unik. Sebagai sebuah kewangan pusat sehenti yang bertindak balas terhadap keperluan pertumbuhan pembiayaan dan perniagaan PKS di Malaysia, SME Bank melengkapi produk sedia ada seperti perkhidmatan yang ditawarkan oleh Bank-bank perdagangan yang komprehensif dan kewangan bersepadu dan juga khidmat nasihat perniagaan. Peranan utama SME Bank adalah untuk menyumbang ke arah pertumbuhan masyarakat keusahawanan yang lebih mantap di Malaysia.

SME Bank mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk kerja kosong yang diiklankan seperti berikut:

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong SME Bank ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Sila klik pautan kerja kosong SME Bank di setiap kerja untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

c) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong SME Bank melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!