2 Kerja Kosong United Malayan Flour Bulan April 2016.

Kerja Kosong United Malayan Flour Bulan April 2016.
Kerja Kosong United Malayan Flour Bulan April 2016.

Tarikh tutup: 28 April - 29 April 2016.

Syarikat United Malayan Flour (1996) Sdn. Bhd. (UMF) telah ditubuhkan pada tahun 1961, dengan aktiviti utama dalam pengeluaran dan pengedaran tepung gandum, produk makanan dan komoditi mentah lain di seluruh Malaysia dan rantau ini. Sebagai salah satu daripada kilang tepung perintis di Malaysia, UMF sinonim denganmenyediakan tepung yang berkualiti tinggi, disokong oleh piawaian pengetahuan teknikal dan perkhidmatan kuat untuk dapat memenuhi pelbagai keperluan setiap pelanggan. Selain daripada perniagaan teras dalam tepung gandum, UMF juga membekalkan bran dan pollard oleh produk untuk kilang makananan dan ladang ternakan tempatan.

UMF mempunyai hubungan yang telah lama wujud dan dipercayai dengan pelanggan-pelanggan kami, yang kebanyakannya telah lama bernilai rakan kongsi sejak penubuhan kami. Kami adalah rumah kepada lebih sepuluh jenama tepung rumah disayangi, dan juga menyediakan kemudahan pra-pencampuran yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan unik pelanggan UMF. Ia tidak menghairankan bahawa kita berkhidmat asas pelanggan yang luas daripada perusahaan kecil dan sederhana ke besar-besaran multinasional mengeluarkan melalui rangkaian pengedaran yang luas yang menjangkau Semenanjung dan Malaysia Timur, dan juga Singapura dan Thailand. Dalam industri yang sangat mudah terdedah kepada kuasa pasaran dan turun naik komoditi, UMF percaya dalam kepentingan kepelbagaian melalui anak-anak syarikat dalam produk makanan, harta, pergudangan dan pengedaran.

United Malayan Flour dengan sukacitanya mempelawa calon yang berkelayakan, komited dan berdayasaing untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan kerja seperti yang diiklankan berikut:

1. Sales Executive - KGVO (PENANG)
2. Production Planning Executive - PENANG

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong United Malayan Flour ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong United Malayan Flour melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong United Malayan Flour di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:


Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!