3 Kerja Kosong Honda Malaysia Mei 2016.

Kerja Kosong Honda Malaysia Mei 2016.
Kerja Kosong Honda Malaysia Mei 2016.

Tarikh tutup: 5 Mei - 15 Mei 2016.

Honda Motor Company Limited, adalah sebuah perbadanan multinasional awam Jepun yang dikenali sebagai pengeluar kereta dan motosikal. Honda telah menjadi pengeluar motorsikal terbesar di dunia sejak tahun 1959, serta menjadi pengeluar terbesar dunia enjin pembakaran dalaman yang diukur mengikut jumlah, menghasilkan enjin pembakaran dalaman lebih daripada 14 juta setiap tahun.

Honda Malaysia terlibat dalam usaha yang berterusan untuk membangunkan model-model perniagaan yang baru, mencari peluang yang bakal mewujudkan perdagangan yang sangat inovatif dan sistem pengagihan, agar dapat memenuhi peranan mereka sebagai sebahagian daripada pemacu kemajuan Kumpulan.

Honda Malaysia mempelawa calon yang layak, komited dan berpandangan jauh untuk mengemukakan permohonan bagi mengisi kekosongan yang diiklankan di bawah:

01. Executive (Sales and Marketing)
02. Marketing Executive - Competitor Analyst (Product Planning)
03. Marketing Executive – Special Project (Product Planning)

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Honda Malaysia ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama kerja kosong Honda Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!