3 Kerja Kosong KLezCar April 2016

Kerja Kosong KLEZCAR Travel & Tours Sdn. Bhd April 2016

Kerja Kosong KLezCar April 2016

Tarikh tutup permohonan: Tidak dinyatakan.

KLezCar adalah sebuah syarikat yang menyediakan Perkhidmatan Penyewaan Kereta yang paling cepat berkembang di Malaysia dengan mempunyai 80 cawangan di seluruh negara iaitu dari Kedah ke Johor. KLezCar menyediakan pelbagai jenis kenderaan untuk memenuhi permintaan pelanggan terdiri daripada kereta kompak, mpv, sedan dan mewah.

Seiring dengan keperluan dan peluang untuk mengembangkan dan membangunkan syarikat ke tahap yang lebih tinggi, KLezCar mencari kakitangan yang berdedikasi, bijak dan bersemangat tinggi untuk mengisi kerja kosong seperti berikut.

1. Kewangan 
-mengurus akaun yang perlu dibayar, receiveable akaun, aliran tunai.
-penghantaran maklumat kewangan dan penutupan akaun.
-menguruskan input dan output GST.
-berurusan dengan kerajaan, juruaudit dan agen cukai badan.
-kemaskini terakhir cashbook, catatan jurnal
-kemaskini data dan fail dokumen sokongan.

2. Human Resource 
-mengendalikan fungsi sumber manusia termasuk pampasan dan manfaat, pengurusan gaji, perhubungan pekerja, sistem  maklumat sumber manusia, latihan dan pengurusan prestasi.
-melaksanakan operasi sumber manusia setiap hari.
-mewujudkan dan melaksanakan dasar-dasar dan polisi sumber manusia.
-mengendalikan dan menasihati pihak pengurusan mengenai isu-isu disiplin yang berhubung dengan pekerja selaras dengan undang-undang buruh tempatan.

3. Admin
-mengurus pentadbiran harian pejabat am
-untuk membantu dalam melaksanakan fungsi-fungsi Syarikat dan acara-acara
-mengendalikan surat-menyurat yang asas dan dokumentasi
-menyusun dan mengekalkan rekod dan pemfailan pejabat yang betul

Cara memohon:

a. Individu yang ingin memohon kerja kosong KLezCar digalakkan untuk menghubungi 03-77709885 untuk mendapatkan lebih maklumat berkaitan kerja kosong yang ditawarkan.

b. Calon yang berminat perlu menghantar resume ke email [email protected] 

c. Individu yang berminat untuk mengisi kerja kosong ini boleh melayari pautan di bawah untuk maklumat tentang syarikat ini.

d.  Hanya calon yang disenarai pendek akan dihubungi.


Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!