3 Kerja Kosong (UPSI) Universiti Pendidikan Sultan Idris April 2016

(UPSI) Universiti Pendidikan Sultan Idris
Kerja Kosong (UPSI) Universiti Pendidikan Sultan Idris April 2016.

Tarikh tutup: 17 April 2016 (Ahad).

(UPSI) Universiti Pendidikan Sultan Idris merupakan universiti pendidikann awam di bandar Tanjung Malim yang terkemuka di negara ini.  (UPSI) Universiti Pendidikan Sultan Idris terletak di negeri Perak, Malaysia. Awalnya ditubuhkan pada tahun 1922 sebagai Maktab Perguruan, ia adalah salah satu institusi pengajian tinggi di Malaysia berfungsi yang tertua.

Sedikit sejarah awal UPSI - Pusat latihan guru pertama di Tanah Melayu pada asalnya terletak di Taiping dan telah tahu sebagai Kolej latihan guru di Matang ini. Dibuka pada tahun 1913, rumah noble Melayu Taiping. Dikenali sebagai Sultan Idris Training College (SITC). Ia telah ditetapkan oleh bekas Timbalan Pengarah sekolah-sekolah Melayu, R.O. Winstedt sebagai sebuah Kolej Latihan untuk guru-guru Melayu. Dinamakan selepas Almarhum Sultan Idris Murshidul Azam Shah, Sultan Perak ke-28, kolej ini telah dibuka pada 29 November 1922 oleh Ketua Setiausaha Negeri Melayu Bersekutu, Sir George Maxwell.

Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) pada ketika ini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan menyertai mereka meneruskan kebitaraan dengan mengisi jawatan-jawatan seperti tersenarai di bawah:

01. GURU BAHASA (BAHASA INGGERIS) - 3 kekosongan

Cara memohon:

a) Calon-calon yang ingin memohon kerja kosong di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) perlu mendaftar untuk mempunyai akaun dengan UPSI Online Job Application. Boleh ikuti pautan berikut:


b) Untuk pemohon sedia ada, calon tidak perlu mendaftar semula/mewujudkan akaun baru, sebaliknya hanya perlu mengemaskini jawatan yang dipohon dalam akaun sedia ada.

c) Iklan asal kerja kosong Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) boleh dicapai melalui pautan berikut:


d) Sila hubungi Bahagian Sumber Manusia  di talian 05-4506328 (En. Shamsul Razman, En. Mohd Rikzan, Pn Norazlina) /05-4506338 (Pn.Murni) / 05-4506339 (Pn. Anizan) atau e-mel: [email protected] untuk pertanyaan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, statistik setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!