4 Kerja Kosong Hospital Pantai Indah Sdn Bhd April 2016.

Kerja Kosong Hospital Pantai Indah Sdn Bhd April 2016
Kerja Kosong Hospital Pantai Indah Sdn Bhd April 2016.

Tarikh tutup: 17 April - 25 April 2016.

Pantai Holdings Berhad (Pantai Group) ialah gabungan integrasi penjagaan kesihatan yang paling utama di Malaysia dengan rangkaian sebanyak 14 buah hospital dengan pelbagai kelengkapan, Hospital Pantai dan Hospital Gleneagles di seluruh negara. Kumpulan Pantai ialah sebahagian daripada Parkway Pantai Limmited, subsidiari IHH Healthcare Berhad (IHH), salah satu daripada penyedia penjagaan kesihatan premium yang terkenal. Kumpulan Pantai juga dikenali kerana menyediakan penjagaan kesihatan yang berkualiti dan sinonim dengan pengalaman dan layanan hasil kelas pertama kepada pelanggan.

Secara kolektif, Kumpulan Pantai mengawasi lebih 2,000 katil dan 158,000 orang pesakit setahun. Bilangan doktor yang bertauliah dan berpengalaman adalah lebih kurang 890 orang dan 2,800 jururawat terlatih. Kumpulan Pantai juga menawarkan penjagaan kesihatan di tahap yang maksimum dengan kualiti yang terbaik dan servis yang meluas termasuk keperluan makmal yang komprehensif dan pusat rehabilitasi yang terbaik.

Hospital Pantai Indah dengan sukacitanya mempelawa calon yang berkelayakan, tulus, komited dan sesuai untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan berikut:

1. Staff Midwife
2. Finance Manager
3. Manager, Food and Beverage
4. Nurse Manager

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Hospital Pantai Indah ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Hospital Pantai Indah melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong Hospital Pantai Indah di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:


Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:




Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!





Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!