4 Kerja Kosong MERCY Malaysia Bulan April 2016

Kerja Kosong MERCY Malaysia April 2016.

Tarikh tutup permohonan: 14 April - 23 April 2016

Persatuan Bantuan Perubatan Malaysia (juga lebih dikenali sebagai MERCY Malaysia) merupakan sebuah organisasi bukan berasaskan keuntungan yang memberi bantuan perubatan, pembangunan kesihatan dan pengurangan risiko bencana yang mampan untuk masyarakat yang memerlukan dalam situasi krisis dan bukan krisis. Sebagai sebuah pertubuhan bukan keuntungan, MERCY Malaysia bergantung semata-mata kepada pembiayaan dan sumbangan daripada organisasi dan individu yang murah hati untuk meneruskan perkhidmatan mereka untuk memberikan bantuan kemanusiaan kepada penerima, sama ada di Malaysia dan luar negara. Pertubuhan ini telah didaftarkan mengikut Akta Pertubuhan (1966) di Malaysia, dan ibu pejabat mereka berada di Kuala Lumpur.

Bagi menyelaras bantuan perubatan dan kemanusiaan, MERCY Malaysia telah menggunapakai beberapa kaedah seperti Sphere Standard (merupakan penentu keperluan minimum mangsa bencana). Ini termasuklah penilaian tahap kesihatan, nutrisi, air, kebersihan serta tempat tinggal. 60 agensi kemanusiaan telah menggunakan pelbagai piawai sejak 10 tahun yang lalu. Piawai penilaian juga dibuat oleh Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, Persatuan Palang Merah dan Bulan Sabit Merah serta badan-badan bukan kerajaan yang lain.

Kini MERCY Malaysia mempelawa individu yang berkelayakan untuk mengisi kerja kosong seperti di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong MERCY Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong MERCY Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong MERCY Malaysia di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!